Όταν η πόλη κοιμάται, όταν κάποιοι προσπαθούν να πιάσουν στον ύπνο τους πολίτες της...
Εμείς χωρίς φόβο και πάθος θα σπάμε τη σιωπή!
Ας τρέμουν λαμόγια και ανύπαρκτοι, κηφήνες της κάθε μορφής εξουσίας και εραστές του πρόσκαιρου (στις πλάτες των δημοτών) κέρδους...
Ανεύθυνοι, ανέντιμοι, αναξιόπιστοι είναι οι εχθροί μας.
Η αλήθεια και το φως στα πάντα είναι οι σύμμαχοι μας!
Γιατί στον Βύρωνα όλοι γνωριζόμαστε αλλά κάποιοι δεν έχουν ακόμα αποκαλυφθεί.
Πέφτουν οι μάσκες, γιατί πλέον κάποιοι θα ξαγρυπνούμε καθημερινά!

Τετάρτη 26 Ιανουαρίου 2011

Νέα γραφεία για τους Παλαιούς Προσκόπους Βύρωνα - Η ολική επαναφορά!

     Μετά από τρεις σχεδόν δεκαετίες και έπειτα από μαραθώνιες καλοκαιρινές και προεκλογικές διαβουλεύσεις, διαξιφισμούς και έντονο παρασκήνιο μεταξύ της Ένωσης Παλαιών Προσκόπων και του Σώματος Ελληνων Οδηγών, με διαιτητή την Δημοτική Αρχή και τον ίδιο τον Δήμαρχο, το κτίριο της ιστορικής λέσχης-εντευκτηρίου στην συμβολή των οδών Κωνσταντιλιέρη και Ευαγγελικής Σχολής επέστρεψε στην χρήση των Παλαιών Προσκόπων Βύρωνα  και του Εκπολιτιστικού τους Συλλόγου "Άρη Κωσταντόγλου"!
     Η συγκεκριμένη αίθουσα που αποτέλεσε το μήλο της έριδας  μεταξύ των δύο Ενώσεων, άνηκε προ δεκαετιών στους Παλαιούς Προσκόπους, όμως είχε παραχωρηθεί  πριν πολλά χρόνια στις Ελληνίδες Οδηγούς.Η μη χρησιμοποίησή της τα τελευταία χρόνια αποτέλεσε την απαρχή συγκεκριμένων αξιώσεων από την Διοίκηση των Παλαιών Προσκόπων για εκ νέου παραχώρηση της σε αυτούς.
     Το συγκεκριμένο αίτημα έγινε αποδεκτό από την δημοτική αρχή και μετα από αμοιβαίες παραχωρήσεις και υποχωρήσεις των δύο Ενώσεων βρέθηκε η χρυσή τομή.
     Το προηγούμενο λοιπόν Σαββατοκύριακο , οι Παλαιοί Πρόσκοποι πραγματοποίησαν αγιασμό στον χώρο και ενημέρωσαν τα μέλη τους για τις πρωτοβουλίες και τα σχέδιά τους για το 2011.
      Καλορίζικά τα νέα γραφεία....
 
Σημείωση:
  • Παρόντες ήταν ο Δήμαρχος Νίκος Χαρδαλιάς και οι Αντιδήμαρχοι Χρήστος Γώγος, Πετρούλα Μπαστέα και Ιουλία Κιούπη
  • Τιμήθηκαν οι Νίκος Χαρδαλιάς και Χρήστος Γώγος για την συμβολή τους στο έργο της Ένωσης με αναμνηστικές πλακέτες