Όταν η πόλη κοιμάται, όταν κάποιοι προσπαθούν να πιάσουν στον ύπνο τους πολίτες της...
Εμείς χωρίς φόβο και πάθος θα σπάμε τη σιωπή!
Ας τρέμουν λαμόγια και ανύπαρκτοι, κηφήνες της κάθε μορφής εξουσίας και εραστές του πρόσκαιρου (στις πλάτες των δημοτών) κέρδους...
Ανεύθυνοι, ανέντιμοι, αναξιόπιστοι είναι οι εχθροί μας.
Η αλήθεια και το φως στα πάντα είναι οι σύμμαχοι μας!
Γιατί στον Βύρωνα όλοι γνωριζόμαστε αλλά κάποιοι δεν έχουν ακόμα αποκαλυφθεί.
Πέφτουν οι μάσκες, γιατί πλέον κάποιοι θα ξαγρυπνούμε καθημερινά!

Τετάρτη 26 Ιανουαρίου 2011

Εργασιοθεραπεία στον Δήμο-Συνεδρίασε για 3η φορά από την αρχή του έτους η Ε.Ε.

Πραγματοποιήθηκε  προχθες το απόγευμα (Δευτέρα 24 Ιανουαρίου),  η 3η τακτική συνεδρίαση της Εκτελεστικής Επιτροπής του Δήμου μας, υπό την προεδρία του Δημάρχου Νίκου Χαρδαλιά.

Στο πλαίσιο της συνεδρίασης συζητήθηκαν λεπτομερώς θέματα που άπτονται της συγχώνευσης και ενσωμάτωσης των Νομικών Προσώπων του Δήμου, όπως προβλέπεται από τον Ν 3852/2010. Συγκεκριμένα οριστηκοποιήθηκε και αποφασίσθηκε η οργανωτική δομή των νέων διοικητικών μορφωμάτων που προβλέπονται στον νέο νόμο για την αυτοδιοίκηση και την αποκεντρωμένη διοίκηση και οριοθετήθηκαν χρονικά οι  συγκεκριμένες εισηγήσεις που θα αναρττηθούν για διαβούλευση στην ιστοσελίδα του Δήμου και θα εισαχθούν για λήψη αποφάσεων στο Δημοτικό Συμβούλιο.

Επίσης συζητήθηκαν οργανωτικά και διοικητικά θέματα που αφορούν στην προετοιμασία και τα χρονοδιαγράμματα συγκρότησης οργάνων και επιτροπών(Επιτροπή διαβούλευσης, Συμπαραστάτης του Δημότη και της Επιχείρησης,Συμβουλίου ένταξης Μεταναστών) καθώς και στην άσκηση των  νέων αρμοδιοτήτων που μεταβιβάζονται στους ΟΤΑ.

Παράλληλα, συζητήθηκαν και οι προτάσεις των Αντιδημάρχων και εντεταλμένων συμβούλων για δράσεις, πρωτοβουλίες και ενέργειες σε τομείς της αρμοδιότητάς τους, ενόψη της σύνταξης και εισαγωγής προς ψήφιση του νέου Ετήσιου Προγράμματος Δράσης  και του πενταετούς Επιχειρησιακού Προγράμματος του Δήμου μας.

Παρόντες στην συνεδρίαση, εκτός των Αντιδημάρχων και εντεταλμένων συμβούλων, η Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου Πόπη Αλιφραγκή, η νέα Γενική Γραμματέας του Δήμου Χρυσούλα Τσουκαλά καθώς και οι μετακλητοί σύμβουλοι του Δημάρχου Διονυσία Μανωλά (Οικονομολόγος-Οικονομικά Θέματα), Μαρία Μαρκουλάκη (Πολιτική Μηχανικός-Τεχνικά Θέματα), Αργυρώ Τσουλούφα (Νομικός-Διοικητικά Θέματα) και Ειρήνη Μανωλά (Κοινωνιολόγος-Κοινωνικά και Προνοιακά Θέματα).

 

Σημείωση: Η 3η συνεδρίαση μέσα από την αρχή του έτους για την Εκτελεστική Επιτροπή του Δήμου...πολύ διάβασμα και πολύ δουλειά για τους δημοτικούς "άρχοντες" της πόλης! Καιρός ήταν...χαλεποί καιροί και ανάγκη για ρυθμούς και αποτελέσματα...ΑΠΟ ΟΛΟΥΣ!

 

Πηγή: www.dimosbyrona.gr