Όταν η πόλη κοιμάται, όταν κάποιοι προσπαθούν να πιάσουν στον ύπνο τους πολίτες της...
Εμείς χωρίς φόβο και πάθος θα σπάμε τη σιωπή!
Ας τρέμουν λαμόγια και ανύπαρκτοι, κηφήνες της κάθε μορφής εξουσίας και εραστές του πρόσκαιρου (στις πλάτες των δημοτών) κέρδους...
Ανεύθυνοι, ανέντιμοι, αναξιόπιστοι είναι οι εχθροί μας.
Η αλήθεια και το φως στα πάντα είναι οι σύμμαχοι μας!
Γιατί στον Βύρωνα όλοι γνωριζόμαστε αλλά κάποιοι δεν έχουν ακόμα αποκαλυφθεί.
Πέφτουν οι μάσκες, γιατί πλέον κάποιοι θα ξαγρυπνούμε καθημερινά!

Δευτέρα 31 Ιανουαρίου 2011

Καταγγέλουν τον Δημαρχο τα μέλη της ΣΤΑΣΗ ΒΥΡΩΝΑ!

Τον Δήμαρχο Νίκο Χαρδαλιά καταγγέλει με ανακοίνωσή της η παράταξη του Ακη Κατοπώδη, για την μη πρόσκλησή της στην πρώτη συνεδρίαση της νέας Οικονομικής Επιτροπής του Δήμου.Στην ανακοίνωση τους, τα μέλη της Στάση Βύρωνα αναρωτιούνται αν το συγκεκριμένο γεγονός οφείλεται σε παράβλεψη ή σκοπιμότητα εκ μέρους του Δημάρχου Βύρωνα, ενώ αφήνει και σαφείς αιχμές κατά του επικεφαλής της Αξιωματικής Αντιπολίτευσης Παναγιώτη Κόνσουλα. Η ανακοίνωση έχει ως εξής:
 
"Παρασκευή 28 Ιανουαρίου 12.30μ.μ , Δημοτικό Κατάστημα Α' (?) , συνεδρίαση της νεοεκλεγμένης οικονομικής επιτροπής του Δήμου.
Δεν είχαμε λάβει καμία ειδοποίηση ,παρά τη δέσμευση του Δημάρχου στο τελευταίο Δημοτικό Συμβούλιο ότι οι συνεδριάσεις θα είναι ανοιχτές και για εμάς.
Η δημοτική σύμβουλος της "Στάσης" Ελένη Βασιλοπούλου βρισκόταν τυχαία στο Δημαρχείο για τη μελέτη των θεμάτων του Δημοτικού Συμβουλίου στις 31/1. Η διαμαρτυρία της προς τον Δήμαρχο ήταν άμεση. Η απάντηση ήταν ότι, με δική του ευθύνη, δεν έγινε η ειδοποίηση των παρατάξεων, που δε συμμετέχουν στις επιτροπές.
Υπενθυμίζουμε ότι οι παρατάξεις "Στάση Βύρωνα" , "Αριστερή Παρέμβαση Πολιτών Βύρωνα" και "Λαϊκή Συσπείρωση Βύρωνα" δεν συμμετέχουν στις επιτροπές του Δημοτικού Συμβουλίου με ευθύνη των παρατάξεων Κόνσουλα, που ήθελε για τον εαυτό της και τις 6 θέσεις της αντιπολίτευσης και μας χάριζε θέσεις αναπληρωτών!
Ο "Καλλικράτης" έχει δημιουργήσει μεγάλο πονοκέφαλο στη Δημοτική Αρχή και στους υπαλλήλους του Δήμου. Μην επιδεινώνουμε λοιπόν την κατάσταση με παραλείψεις και καθυστερήσεις. Δεν θα ανεχτούμε, για κανένα λόγο, άλλους αποκλεισμούς."
 
Πηγή:www.stasivyrona.gr