Όταν η πόλη κοιμάται, όταν κάποιοι προσπαθούν να πιάσουν στον ύπνο τους πολίτες της...
Εμείς χωρίς φόβο και πάθος θα σπάμε τη σιωπή!
Ας τρέμουν λαμόγια και ανύπαρκτοι, κηφήνες της κάθε μορφής εξουσίας και εραστές του πρόσκαιρου (στις πλάτες των δημοτών) κέρδους...
Ανεύθυνοι, ανέντιμοι, αναξιόπιστοι είναι οι εχθροί μας.
Η αλήθεια και το φως στα πάντα είναι οι σύμμαχοι μας!
Γιατί στον Βύρωνα όλοι γνωριζόμαστε αλλά κάποιοι δεν έχουν ακόμα αποκαλυφθεί.
Πέφτουν οι μάσκες, γιατί πλέον κάποιοι θα ξαγρυπνούμε καθημερινά!

Παρασκευή 28 Ιανουαρίου 2011

Η διεθνής με το Μαυροβούνιο Αννα Μπάλετιτς υπέγραψε στον Αθηναϊκό!

Η 25χρονη (1,85) φόργουορντ, Άννα Μπάλετιτς, που πριν από δύο χρόνια αγωνιζόταν στη Μαν Φιλτερ Σαραγόσα έφθασε χθες το απόγευμα στην Αθήνα, και θα ενισχύσει την προσπάθεια της Κυπελλούχου Ευρώπης και Νταμπλούχου Ελλάδας ομάδας του Sony Aθηναϊκου Βύρωνα στη συνέχεια του FIBA Eurocup, αρχής γενομένης από τον πρώτο προημιτελικό της ερχόμενης Πέμπτης (03/02) με την ισπανική Μαν Φίλτερ, προσθέτοντας βάθος στο ρόστερ της ομάδας της πόλης μας.
 
Who is who
 
Η διεθνής Μαυροβούνια παίκτρια,γεννήθηκε στις 19 Ιουλίου του 1985 στο Νίκσιτς, Την περίοδο 2008-09 αγωνίστηκε στην αντίπαλο του Sony Αθηναϊκού στα προημιτελικά του εφετινού Eurocup, Μαν Φίλτερ Σαραγόσα, ενώ πέρυσι στη Ζελέζνιτσαρ Σαράγεβο (μ.ο. 16,2π. & 5,0ρ. σε 6αγ. στο Eurocup). To 2009, ήταν από τα βασικά στελέχη της Εθνικής ομάδας της χώρας της, η οποία με ρεκόρ 12-0 προβιβάστηκε από την Β' στην Α' Κατηγορία του ευρωπαϊκού γυνακείου μπάσκετ, παίζοντας σε 11 παιχνίδια κι έχοντας μ.ο. 9,2 πόντους και 2,7 ριμπάουντ.  
 
Πηγή:www.abc-women.gr