Όταν η πόλη κοιμάται, όταν κάποιοι προσπαθούν να πιάσουν στον ύπνο τους πολίτες της...
Εμείς χωρίς φόβο και πάθος θα σπάμε τη σιωπή!
Ας τρέμουν λαμόγια και ανύπαρκτοι, κηφήνες της κάθε μορφής εξουσίας και εραστές του πρόσκαιρου (στις πλάτες των δημοτών) κέρδους...
Ανεύθυνοι, ανέντιμοι, αναξιόπιστοι είναι οι εχθροί μας.
Η αλήθεια και το φως στα πάντα είναι οι σύμμαχοι μας!
Γιατί στον Βύρωνα όλοι γνωριζόμαστε αλλά κάποιοι δεν έχουν ακόμα αποκαλυφθεί.
Πέφτουν οι μάσκες, γιατί πλέον κάποιοι θα ξαγρυπνούμε καθημερινά!

Δευτέρα 31 Ιανουαρίου 2011

Νέα νίκη πρωτιάς στα Άνω Λιόσια- 63η σερί νίκη για τα κορίτσια του Αθηναϊκού στα σαλόνια της Α1!

Ασταμάτητες οι Νταμπλούχες Ελλάδος και Κυπελλούχες Ευρώπης- Παραμένουν αήττητες από τον Μάιο του 2008 !
 
Με κορυφαία την Ρουθ Ράϊλι (14π., 9ρ.), ο Sony Αθηναϊκός πέρασε χθες νικηφόρα (66-57) και από την έδρα του ΔΑΣΑΛ και παρέμεινε μόνος πρώτος και αήττητος (13-0) στην κορυφή της βαθμολογίας του πρωταθλήματος, παρ'ότι έπαιξε χωρίς τη Μαρίνα Κρες που ταλαιπωρήθηκε από στομαχικές διαταραχές. Με τη νίκη αυτή, η ομάδα του Βύρωνα, εξασφάλισε - εκτός συγκλονιστικού απροόπτου, την κατάκτηση της πρώτης θέσης στην κανονική περίοδο και πλέον στρέφει την προσοχή της στον πρώτο προημιτελικό του Eurocup με την Μαν Φίλτερ, που θα διεξαχθεί την ερχόμενη Πέμπτη (03/02) στη Σαραγόσα. Το παιχνίδι παρακολούθησε και η νεαποκτηθείσα Άννα Μπάλετιτς, που από αύριο θα ξεκινήσει προπονήσεις με τη νέα της ομάδα. 
Στο αγωνιστικό μέρος, οι παίκτριες του Γιάννη Κτιστάκη μπήκαν νωθρά στο παιχνίδι, παρ'όλα αυτά όμως, διατήρησαν το προβάδισμα στο σκορ μέχρι και τις αρχές της 2ης περιόδου. Στο δεύτερο δεκάλεπτο, λίγο τα τρίποντα της νεαρής Διέλα και λίγο η έλλειψη συγκέντρωσης από πλευράς Αθηναϊκού, έδωσαν στον ΔΑΣ Άνω Λιοσίων την ευκαιρία να πάρει κεφάλι στο σκορ (32-27).
Στο 2ο μέρος, όμως, οι πρωταθλήτριες Ελλάδας παρουσιάστηκαν τελείως μεταμορφωμένες και με την Ράϊλι να κυριαρχεί πλήρως μέσα στις δύο ρακέτες και με τις Χατζηνικολάου και Σωτηρίου να προσφέρουν πολύτιμες λύσεις, ανέτρεψαν πολύ γρήγορα την εις βάρος τους κατάσταση. Η λήξη της 3ης περιόδου βρήκε τις φιλουξενούμενες να έχουν ανακτήσει για τα καλά το προβάδισμα (43-50), ενώ στο 4ο δεκάλεπτο η διαφορά έφτασε ακόμη και τους 15 πόντους.
 
Κτιστάκης: "Κρατάμε την αντίδραση του 3ου δεκαλέπτου"
 
«Είμαι ευχαριστημένος από την εικόνα που παρουσιάσαμε στην 3η περιόδο, στη διάρκεια της οποίας παίξαμε πολύ καλή κι επιθετική άμυνα, ελέγξαμε τα ριμπάουντ και μπορέσαμε να τρέξουμε στο ανοιχτό γήπεδο και να βγάλουμε αιφνιδιασμούς. Ήταν μία σημαντική νίκη στην έδρα ενός δύσκολου αντιπάλου, η οποία μας φέρνει ακόμη πιο κοντά στον στόχο της πρωτιάς της κανονικής περιόδου. Πλέον, στο μυαλό μας έχουμε μόνο τον αγώνα της ερχόμενης Πέμπτης με την Σαραγόσα, που αναμένεται να είναι ο πιο δύσκολος μέχρι στιγμής στην εφετινή σεζόν.», δήλωσε ο 43χρονος τεχνικός της ομάδας του Βύρωνα.  
 
Τα δεκάλεπτα: 11-14, 32-27, 43-50, 57-66
ΔΑΣ Άνω Λιοσίων (Γιαννουλάκης): Κωτσοπούλου 9, Παυλοπούλου 2, Ναβροζίδου, Σκίμπε 7 (1τριπ.), Πατεράκη, Σμυρναίου 2, Πλούμπη 8, Διέλα 18 (4τριπ.), Ντέλβα 11
Sony Αθηναϊκός (Κτιστάκης): Καλέντζου 13, Λύμουρα 2 (4ασ., 3λ.), Χατζηνικολάου 15 (6ρ., 4ασ.), Καραμπατζάκη, Βελούδου, Σωτηρίου 14 (5ρ., 3κλ.), Χαλικιά, Κοσμά, Ράϊλι 14 (9ρ., 4κλ., 3κοψ.), Ντέϊβις 8 (5ρ., 8λ.).
 

Πηγή: www.abc-women.gr